Spabad ger vardagslyx

Tjabba tjena hallå bloggen! Har ni någon gång haft tanken på att det är något som saknas till hemmet men inte har kunnat komma på vad det är? Den tanken slog mig och svaret kom när jag satt i bilen på vägen hem från arbetet. Så det som saknades till hemmet var ett spabad från Spa City. 

Jag satt i min bil och körde igenom Örebro då jag såg en butik som säljer spabad. Just då insåg jag att det är precis vad som saknas mitt hem. Vad tror ni jag gjorde dagen efter? Jag passerade inte bara den där butiken utan jag klev in och köpte mig ett spabad. Det var precis vad som behövdes, så nu sitter jag här i mitt hus i Örebro med ett fantastiskt härligt spabad som både jag och min familj är väldigt nöjda med. Faktum är att jag faktiskt inte berättade något för min fru eller för mina barn utan de kom hem häromdagen och de fick sig minst sagt en positiv överraskning. I min familj har det alltid badats något väldigt mycket och nu får vi chansen att kunna göra det ännu mera. Barnen har redan börjat fråga om vi inte kan ha middag i spabadet istället för vid bordet, riktigt så långt är jag inte beredd att gå än. 

Som ni vet så har jag länge bott i Örebro med min familj och vi är väldigt nöjda med vår situation men då och då behöver man lyxa till det lite i sin vardag. Ett spabad ger precis det där lilla extra för att toppa vardagen och det finns inte mycket som slår ett varmt bad en kall vinterkväll som denna. 

Sådär mina vänner, nu ska jag hoppa ner i mitt spabad och njuta. Glöm inte att lyxa till vardagen lite. För mig var det ett spabad från Spa City i Örebro som behövdes och jag tror att det kan vara det som behövs för er också. 

Vi hörs snart igen och då kanske det är något annat kul som jag har att berätta så håll er uppdaterade.