Tack för trädfällningen

God morgon! Som ni nu vet så har jag för ett antal månader sedan köpt ett hus i Uppsala och är fantastiskt nöjd med allt. Här om veckan när det var fantastiskt väder slog tanken mig att det var dags att inviga min nya altan med en kopp kaffe i solskenet. Kaffet var klart och jag tog på mig en filt och satte mig vid mina utemöbler för att snabbt inse ett stort problem. Solskenet var blockerat och det var inte av moln som det oftast kan vara i dessa tider, utan det var av ett stort Träd. Jag var helt enkelt i akut behov av trädfällning i Uppsala. 

Snabbt och enkelt kom jag i kontakt med Eriksmarks Trädtjänst som bara någon dag efter samtalet kom för att kontrollera vad de hade att arbeta med. För att visa mitt problem så beslöt jag mig för att demonstrera problemet på bästa sätt, genom att bjuda på en kopp kaffe i den tänkta morgonsolen. Efter ett trevligt samtal så fick jag känslan att det här är de som ska hjälpa mig när det kommer till trädfällning även i framtiden.

Dagen efter kontrollen så kom de igen och tog ner trädet åt mig, nu hade jag fått soltimmar på min altan. De var inte bara trevlig människor med god service utan de var också ypperliga hantverkare som visste vad de gjorde. Resten av den dagen spenderades på altanen med datorn i knät och solen skinandes i ansiktet. 

Nu kan jag knappt vänta tills våren är här så jag kan spendera många timmar i mina utemöbler på altanen, ska jag vara helt ärlig så har jag redan tjuvstartat med en infravärmare som ger lite extra värme nu när inte solen värmer upp fullt ut. 

Jag vill verkligen rekommendera Eriksmarks Trädtjänst till er i närheten av Uppsala som är i behov av trädfällning, kanske har ni också möjlighet till lite soltimmar på er uteplats eller så kanske det gömmer sig någon fantastisk utsikt bakom några träd. Nu verkar det som att solen börjar titta fram här i Uppsala och tack så mycket Eriksmarks Trädtjänst för att jag också kan få njuta av solsken!

Kära följare vi går mot ljusare tider och mot mer blogginlägg så håll er uppdaterade. Njut av en fortsatt härlig vecka.