Katarinas Healing & Tarot

God förmiddag gott folk! Hoppas att ni mår bra och att er dag har börjat på bästa sätt. För att förgylla er fredag lite extra tänkte jag skriva ett inlägg till er. Tanken är att jag ska berätta för er om företaget som har hjälpt mig med healing i Uddevalla.

Jag har under en längre tid mått lite sådär, mitt humör har varit väldigt upp och ner. Det är något som har påverkat mig och min vardag väldigt mycket, framförallt negativt. Därför har mycket av min fritid gått åt till att hitta saker som kan få mig att få ett stadigare humör och framförallt må bättre. Även detta har gått lite sådär, trots att jag har lagt så mycket tid på att hitta en lösning har jag inte riktigt lyckats. Därför breddade jag min vy för att hitta alternativ som jag inte hade tänkt på tidigare, det var då jag kom i kontakt med healing. Jag kände att det var något som var värt att prova, därför började jag leta efter ett företag som jobbar med healing i Uddevalla. Då hittade jag Katarinas Healing & Tarot, företaget som jag sedan vände mig till. Den hjälpen jag fick var inte riktigt som jag hade förväntat mig, den var ännu bättre. Jag blev väldigt bra bemött och jag fick all den hjälpen som jag var ute efter. Efter mitt besök där kände jag mig helad, jag kände mig stadigare och jag kände även att jag började må bättre. Allt blev mycket bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppas på. Nu i efterhand är jag väldigt glad över att jag vände mig dit för att få hjälp med healing i Uddevalla, det fungerade för mig och jag är gladare än någonsin. Nu kan jag istället lägga min fritid på saker som får mig att må bättre istället för att leta efter en lösning.